Dödsbo köpes stockholm

Dödsbo eller annat boende. Hur går vi tillväga vid en bokning av besiktning?

Vi börjar alltid med en tid för besiktningen, denna är kostnadsfri och vi kommer överens om en tid samt alla praktiska detaljer som rör just ert objekt.

Ingenting händer innan vi är överens om priset och alla detaljer, de priser ni får av oss är alltid inklusive moms, skulle det vara så att ni är berättigade till RUT avdrag för städningen ( 30% på arbetet) så är det något vi också ordnar och det dras av på fakturan, me nom det visar sig att ni inte var berättigade till avdraget så är vi tvugna att fakturera även detta belopp, när detta inträffar så får ni även ett brev från skattemyndigheterna. Detta brukar aldrig vara något problem.

Vi kommer överens om vart vi hämtar nycklar samt hur vi återlämnar dessa efter att ev, städning är slutförd, ibland läggs dom i brevlådan andra gånger lämnar vi till hyresvärden eller tillbaka till uppdragsgivaren.

En del kunder vill ha tömningen i omgångar tex vid fotografering av bostaden inför försäljning så brukar vi dela upp det i två omgångar inför tex styling, ibland kör vi hem en del möbler till släkt eller den boende, allt detta löser vi innan arbetet börjar så alla vet vad som kommer hända.

Det vi inte själva kan sälja försöker vi lämna till olika organisationer såsom Läkarmissionen eller andra inlämningställen där sakerna går till behövande. Vi slänger så lite som möjligt om det går att återanvända.

Vi sopsorterar alltid och lämnar till återvinning.
Dödsbo köpes stockholm

Så här går det till med Auktioner


Vi kommer att använda oss av realtidsauktioner, auktionen kommer klubbas ett fast datum med fast klockslag. Objekten läggs ut fem och fem och när alla fem klubbats igenom så kommer fem nya objekt upp. Vid nytt bud inom sista minuten så förlängs automatiskt tiden med 10 sekunder.

Allt ni behöver göra är att logga in ca 15 minuter innan och sedan lägga bud på de saker ni vill ha. Ni loggar in med det användarnamn och lösenord som ni fått vid registreringen.

Auktionen startar 15 minuter innan första objekten kommer upp.

Varje fem utrop ligger uppe 30 sek .


Dödsbo köpes stockholm

Vilkor

Inköpsprovision

Vi tar en avgift på 20 % ink moms på det klubbade beloppet. Samt en klubbavgift på 10 kr exklusive moms


Dödsbo köpes stockholm

Avhämtning av inropade föremål

Inköp hämtas och betalas inom 5 dagar hos oss på Grimstagatan 157 162 58 Vällingby.

Du kan betala fakturan via vårt PG eller direkt på plats hos oss med antingen Swisch eller kontant. Betalar du via fakturan så är det fakturanumret du skall ange i meddelanderutan vid betalning.

Vill du ha ditt föremål skickat? Meddela oss om det snarast så återkommer vi med en faktura på inköp samt fraktkostnad.

Vi skickar endast mindre föremål och vi använder det billigaste fraktsättet vi hittar för dagen eller enligt ert önskemål såsom Schenker DHL eller Posten.

Öppettider för avhämtning:

Måndag samt Torsdag 12:00-17:00 Lördag 10:00-15:00 efter auktionen eller enligt överenskommelse.


Dödsbo köpes stockholm

Frakt

Vi skickar endast mindre föremål, möbler kan skickas om vi kommer överens om detta. I så fall med bussgods eller bud som ni själva betalar.

Vi tar en packningsavgift på 50-60 kronor för allt vi skickar. Vill ni att vi skickar så, meddela oss direkt efter auktionens slut på auktion@arnewing.se

Dödsbo köpes stockholm

Mer info

Auktion kommer ske Onsdagar varannan vecka 19:30

Visningen sker Söndag 11:00 - 15:00

Grimstagatan 157 Vällingby

Uthämtning Torsdag 12:00 - 17:00 Lördag 10:00 - 15:00